Välj en sida

Modell: Alice sport-bh

Alice är en otroligt smidig sport-bh som kan justeras för att passa just dig och dina bröst. En helt unik design som ger bästa möjliga passform samtidigt som den ger dig det absolut bästa stödet under hela din träning.

Bekvämaste sport-bh:n på marknaden

Alla bröst är unika och här finns en sport-bh med maximal känsla utan att ge avkall på justeringsmöjligheterna, allt för att passa just dig och din vackra kropp. Här kan givetvis storleken individanpassas genom att axelbanden lätt regleras som på en vanlig bh samt även med hakar på ryggen som kan varieras i tre olika storlekssteg. Den mjuka vadderingen över axlarna gör att du slipper röda märken och obekvämt skav och som samtidigt ger en perfekt fördelning av tryck och tyngd. Axelbandens unika vinkel gör att de inte glider ner, samt hjälper till att avlasta de känsliga axel- och nackmusklerna.

Unik och hög design

Denna helt unika och höga design ger även bröstet stöd ovanifrån (som vi tycker att de flesta andra bh:ar missar) Detta är extra viktigt för dämpningen i samband med vertikala (upp och ner) rörelser, t ex vid hopp, löpning och höga språng. Sport-bh:n Alice har även en högre front för att dina bröst ska hållas på plats och inte riskerar att ”smita” om du böjer dig framåt, här har vi tänkt på allt.

Ultimata stödet med rätt materialval

Här används ett kraftigare material som ger det ultimata stödet i jämförelse med en traditionell sport-bh. Materialet andas och transporterar bort fukt från huden, så man håller sig torr och fräsch under hela träningspasset. Alice har också breda sidor för att ge stöd åt HELA bröstet.

Rätt fokus

Sömlös sport-bh för din absolut bästa komfort under ditt träningspass. Här finns givetvis inga skavande resårer, inga irriterande sömmar. Denna sport-bh är helt sömlös för att ge dig förutsättningarna att fokusera på det som är viktigt för just dig, din träning.

Så gör dina bröst en stor tjänst, beställ din Alice sport-bh redan idag!

Modell: Lotta sport-bh

En revolutionerande sport-bh med helt unik design för att ge den bekvämaste känslan. Den extra breda ryggknäppningen, extra breda sidor och de öppningsbara axelbanden ger just dig det ultimata stödet.

Extra bred ryggknäppning för optimalt stöd

Alla bröst är unika och här finns en sport-bh med maximalt stöd utan att ge avkall på justeringsmöjligheterna för att passa just dig och din vackra kropp. Här kan givetvis storleken individanpassas genom de öppningsbara axelbanden och hakar på ryggen som kan varieras i tre olika storlekssteg. Sport-bh Lotta har en bred ryggknäppning som ger dig ett fastare stöd och bättre fördelning av tryck och tyngd genom hela ditt träningspass.

Kraftig och helt rätt

I kombination med de extra breda sidorna så används här ett otroligt kraftigt material som ger det bästa stödet i jämförelse med en traditionell sport-bh. Materialet andas och transporterar bort fukt från huden, så håller du dig torr och fräsch under hela träningspasset.

Otroligt smart

Den unika och otroligt smarta knäppningen som sitter på axelbanden gör det lättare att ta av och på sig bh:n efter sitt träningspass och gör det även enkelt att finjustera passformen. Den fantastiskt mjuka vadderingen över axlarna och att axelbanden är breda gör att du helt slipper röda märken och obekvämt skav. Axelbandens unika vinkel gör att de inte glider ner, samt hjälper till att avlasta de väldigt känsliga axel- och nackmusklerna.

Helt unik och hög design

Denna helt unika och höga design ger även bröstet stöd ovanifrån (som vi tycker att de flesta sport-bh:ar missar). Detta är extra viktigt för dämpningen i samband med vertikala rörelser, t ex vid hopp, löpning och höga språng. Sport-bh Lotta har extra breda sidor för att maximera stödet runt HELA brösten.

Rätt fokus

Lotta är en sömlös sport-bh för din optimala känsla under din träning. Här finns givetvis inga skavande resårer inte heller några irriterande sömmar. Denna sport-bh är helt sömlös för att ge dig förutsättningarna att fokusera på det som är viktigt för just dig, din träning.

Så gör dina bröst en stor tjänst, beställ din Lotta sport-bh redan idag!

Vad skiljer dessa bh:ar åt?

Alice sport-bh

  • Reglerbara axelband
  • Smal ryggknäppning
  • Ger ett bra stöd för hela bröstet

 Lotta sport-bh

  • Ger ett kraftigt stöd för hela bröstet
  • Öppningsbara & breda axelband
  • Bred ryggknäppning
  • Extra breda sidor

Hitta rätt modell och storlek!

Modellen Lotta sport-bh skiljer sig främst från modellen Alice sport-bh genom att den har bredare ryggknäppning, vilket ger ännu mer stöd och tryckfördelning. Lotta sport-bh har även något bredare axelband än Alice sport-bh och Lottas axelband är öppningsbara med hyskor.

Tänk på att bh:n ska sitta åt ordentligt! Endast den ribbade mudden ska sitta under brösten. Dra upp fronten framtill, den ska täcka hela bysten för att ge bästa stöd. Stödet ska främst komma uppifrån och från sidorna. Finjustera passformen med axelbandet. Tänk på att placera brösten rätt i bh:n. I tyget finns två cirklar invävda som ska sitta symmetriskt runt brösten för att bh:ns alla fördelar ska utnyttjas maximalt.

YajLee har storlekar inom normal spektrat, S-XL, och varje bh går att finjustera individuellt med knäppning och reglage. Storlekarna kan uppfattas som små, men det är viktigt att bh:n sitter ordentligt för att ge bästa stöd.

Material och tvättråd

YajLees bh:ar är tillverkade av 83% nylon och 17% elastan. Bh:arna är specialbehandlade med HY DRY PROTECTION, en naturlig och miljövänlig metod som gör att fukt transporteras bort från huden. Därför ska man inte använda sköljmedel när man tvättar sin bh. Maskintvätt 40 grader, ingen torktumling.

YajLees bh är designad och utvecklad i Sverige, men tillverkas i Turkiet. I fabriken är arbetsförhållandena goda och mesta möjliga hänsyn till miljön tas i varje steg i tillverkningen.

Är du gravid?

Våra sport-bhar Alice och Lotta fungerar utmärkt även för dig som är gravid.