Modell: Rekommenderad för dig som gjort bröstlyft– och/eller bröstförminskning

En bh för dig som gjort en bröstoperation med lyft och/eller förminskning då svullnaden kan begränsa dig. Det är en bh för dig som vill ha den skönaste känslan med det absolut bästa stödet på marknaden.

Denna unika bh ger dig optimal passform med bred ryggknäppning och smarta öppningsbara axelband, allt för att göra din tid efter operationen så smidig och bekväm som möjligt.

Fördelar med denna modell:

 • Extra kraftigt stöd med hjälp av breda sidor och bred ryggknäppning, bra för att reducera svullnad.
 • Öppningsbara axelband för att enkelt öppna vid rengöring och läkarbesök.
 • Sömlös bh för att slippa skav på dina ärr, skav kan skapa irritation.
 • Unik hög design för att även ge bröstet stöd ovanifrån.
 • Vaddering bakom alla hyskor och hakar för att du skall känna dig bekväm dygnet runt.
 • Unik vinkel på axelbanden för att avlasta de känsliga axel- och nackmusklerna.

Det viktigt att undvika skav mot dina ärr

Därför är denna bh helt utan sömmar och resårer. 
För skav mot dina operationssnitt/ ärr kan skapa irritation och försvåra din läkning.

Ett bra stöd efter operationen

Vår bh har en unik design som ger dig ett stöd både ovanifrån, underifrån och på sidorna. 
Stödet får du genom det kraftiga materialet som vi valt att ha i våra produkter. Ett bra stöd hjälper till att motverka och/eller minska eventuell svullnad.

I det enkla sitter det bästa

Axelknäppningen gör det extremt enkelt för dig att öppna inför både läkarundersökning och rengöring. Axelknäppningen används även som ett hjälpmedel när du ska ta av eller på dig bh:n – allt för att du så enkelt och bekvämt som möjligt ska få läka efter din operation. Materialet andas och transporterar effektivt bort eventuell fukt från huden för att minska risken för irritation i dina operationssnitt.

Bekväm bh att använda efter operation

De breda vadderade axelbanden fördelar tryck och tyngd för maximal känsla och komfort. Axelbanden sitter alltid på plats genom den exakta och unika vinkeln av banden. Det är också mjuka vadderade kuddar bakom ryggknäppningen, för att det ska vara bekvämt för dig att bära denna unika bh dygnet runt. Vår extra breda ryggknäppning hjälper till att ge det absolut bästa stödet för dina bröst.

Modell: Rekommenderad för dig som gjort bröstförstoring/implantat

Denna unika bh är speciellt för dig som gjort en bröstförstoring och som vill ha den skönaste känslan med det absolut bästa och smidigaste stödet på marknaden.

En bh som ger dig optimal passform med smal och smidig ryggknäppning och reglerbara axelband.

Fördelar med denna modell:

 • Vadderade och reglerbara axelband.
 • Smidig ryggknäppning.
 • Unik vinkel på axelbanden för att inte glida ner från axeln.
 • Sömlös för att slippa skav.
 • Ger ett bra stöd för hela bröstet.

Reglerbara axelband för bästa passformen

Vår bh har reglerbara axelband och smidig ryggknäppning för att lätt kunna anpassas efter din unika kropp.

En skön bh att sova i

Bh:n har vadderade axelband för att du ska slippa röda märken och skav, axelbandens unika vinkel gör även att de inte glider ner, samt hjälper till att avlasta de känsliga axel- och nackmusklerna.

Vadderade kuddar bakom ryggknäppningen gör denna bh så otroligt bekväm att du absolut vill bära den under alla dygnets timmar.

Fokus på att må bra

Vår bh är helt sömlös för att sömmar kan skava mot operationssnitten och orsaka irritation. Med en unik design ger bh:n ett stöd även ovanifrån i ett mycket noga utvalt och kraftigt material. Materialet transporterar bort eventuell fukt från huden på bästa möjliga sätt- allt för att du ska kunna fokusera på att läka din vackra kropp.

Hitta rätt modell och storlek!

Modellen för ”bröstlyft/förminskning” skiljer sig främst från modellen för ”bröstförstoring” genom att den har bredare ryggknäppning, vilket ger ännu mer stöd och tryckfördelning, den har även något bredare axelband och axelbanden är öppningsbara med hjälp av hyskor.

Tänk på att bh:n ska sitta åt ordentligt! Endast den ribbade mudden ska sitta under brösten. Dra upp fronten framtill, den ska täcka hela bysten för att ge bästa stöd. Stödet ska främst komma uppifrån och från sidorna. Tänk på att placera brösten rätt i bh:n. I tyget finns två cirklar invävda som ska sitta symmetriskt runt brösten för att bh:ns alla fördelar ska utnyttjas maximalt.

YajLee har storlekar inom normal spektrat, S-XL, och varje bh-modell går att finjustera individuellt med knäppning och reglage. Storlekarna kan uppfattas som små, men det är viktigt att bh:n sitter ordentligt för att ge bästa stöd. Se vår storleksguide.

Material och tvättråd

YajLees bh:ar är tillverkade av 83% nylon och 17% elastan. Bh:arna är specialbehandlade med HY DRY PROTECTION, en naturlig och miljövänlig metod som gör att fukt transporteras bort från huden. Därför ska man inte använda sköljmedel när man tvättar sin bh. Maskintvätt 40 grader, ingen torktumling.

YajLees bh är designad och utvecklad i Sverige, men tillverkas i Turkiet. I fabriken är arbetsförhållandena goda och mesta möjliga hänsyn till miljön tas i varje steg i tillverkningen.

Är du gravid?

Våra sport-bhar Alice och Lotta fungerar utmärkt även för dig som är gravid.